header image
Αρχική
Τα χωριά μας
Ιστορία και Πρόσωπα
Ο Αγραφιώτης ποταμός
Ο Δήμος
Οι Σύλλογοι
Γιορτές / Εκδηλώσεις
Αξιοθέατα
Τουρισμός
Εφημερίδες / Περιοδικά
Φωτογραφίες / VIDEO
Αγραφιώτικα Βιβλία

   Η  φωτογραφία του μήνα ! 


  
  Η προσευχή του ταπεινού 

  

  Αγραφιώτικα  ποιήματα  !  
     

 
   Πανευρυτανική  Ένωση    
     


   Ελληνομουσείο Αγράφων  
     

    
  Η Εφημερίδα "Τ' ΑΓΡΑΦΑ" 
      


         Το Μοναστηράκι       
      
        Βυζαντινό Μουσείο  
     

 Κατσαντώνης 1775 - 1809 
  Αντώνης Μακρυγιάννης - Κατσαντώνης

     
                
  Για περισσότερες πληροφορίες
    
 
  Καλωσορίσατε στ'  Ά γ ρ α φ α  
     
         Κ α λ ό   Κ α λ ο κ α ί ρ ι   

           

         


Warning: html_entity_decode(): charset `ISO-8859-7' not supported, assuming utf-8 in /services/webpages/util/y/z/yzetp9ra.vodafonehosting.gr/public/includes/pathway.php on line 16
Αρχική arrow Νέα | arrow Η εφημερίδα των Αγράφων
Η εφημερίδα των Αγράφων Εκτύπωση E-mail

    Τ ο   7ο   τ ε ύ χ ο ς   τ η ς   ε φ η μ ε ρ ί δ α ς   τ ο υ   Σ υ λ λ ό γ ο υ    
  Απρίλιος 2012.    (πατήστε στην εικόνα για να διαβάσετε την εφημερίδα )

    Τ ο   6ο   τ ε ύ χ ο ς   τ η ς   ε φ η μ ε ρ ί δ α ς   τ ο υ   Σ υ λ λ ό γ ο υ    
  Ιούλιος 2011.  Ένα καλοκαίρι με πολλές εκδηλώσεις μας περιμένει στα Άγραφα. Το 3ο Τουρνουά Δηλωτής - Τάβλι στις 6-7 Αυγούστου, το πάρτυ του Αθλητικού Ομίλου Αγράφων Κατσαντώνης στις 12-13, ο  2ος Διαγωνισμός Παιδικής Ζωγραφικής στις 14 και το Αντάμωμα Αγραφιωτών την ημέρα της Παναγίας. Διαβάστε το μήνυμα του αντιδημάρχου Αγράφων Ευθύμιου Μιχόπουλου και τη θέση του αρχηγού της μειοψηφίας του Δήμου Αγράφων Θεόδωρου Μπαμπαλή για τα αιολικά πάρκα στην περιοχή μας. Τα τελευταία νέα του αθλητικού συλλόγου. Όλα αυτά και πολλά άλλα στην  έκτη προσπάθεια του συλλόγου να ενημερώσει έντυπα τα μέλη του.     (πατήστε στην εικόνα για να διαβάσετε την εφημερίδα )


    Τ ο   5ο   τ ε ύ χ ο ς   τ η ς   ε φ η μ ε ρ ί δ α ς   τ ο υ   Σ υ λ λ ό γ ο υ    
  Απρίλιος 2011.  Η νεολαία των Αγράφων επικρατεί και πάλι στις αρχαιρεσίες για το 2011-2013. Διαβάστε τα πρακτικά και το χρονικό της γενικής συνέλευσης του συλλόγου. Μεγάλο το ενδιαφέρον για τη δημιουργία ενός Ιστορικού και Λαογραφικού μουσείου στα Άγραφα. Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης  πίτας και ο χορός των Αγραφιώτών στην Αθήνα. Τα τελευταία νέα του αθλητικού συλλόγου και πολλές ευχές για το Πάσχα από τον πολιτικό χώρο του τόπου μας. Όλα αυτά και πολλά άλλα στην  πέμπτη προσπάθεια του συλλόγου να ενημερώσει έντυπα τα μέλη του.     (πατήστε στην εικόνα για να διαβάσετε την εφημερίδα )


    Τ ο   4ο   τ ε ύ χ ο ς   τ η ς   ε φ η μ ε ρ ί δ α ς   τ ο υ   Σ υ λ λ ό γ ο υ    
  Ιανουάριος 2011.  Το νέο τεύχος της εφημερίδας των Αγράφων μόλις κυκλοφόρησε και είναι γεμάτο πολιτιστικές εκδηλώσεις. Κοπή πρωτοχρονίατικης πίτας στον ανανεωμένο χώρο του συλλόγου, καθιερωμένος χορός Αγραφιωτών το Φεβρουάριο. Διαβάστε το μήνυμα του τελευταίου Καποδιστριακού δημάρχου των Αγράφων Χρήστου  Μπούρα, του νέου δημάρχου Δημήτρη Τάτση και του αρχηγού της μειοφηφίας Θεόδωρα Μπαμπαλή. Τέλος ρεπορτάζ, ανακοινώσεις και αφηγήσεις, όλα αυτά στο φρέσκο τεύχος που ετοίμασε για εσάς ο σύλλογό μας.    ( πατήστε στην εικόνα για να διαβάσετε την εφημερίδα )


    Τ ο   3ο   τ ε ύ χ ο ς   τ η ς   ε φ η μ ε ρ ί δ α ς   τ ο υ   Σ υ λ λ ό γ ο υ    
  Οκτώβριος 2010.  Το νέο τεύχος της εφημερίδας των Αγράφων μόλις κυκλοφόρησε.
  Τι να πρωτοδιαβάσει κανείς. Στα πολιτιστικά, αντάμωμα στο χωριό την ημέρα της Παναγίας μετά από πολλά χρόνια, θεατρική παράσταση του θίασου Μέθεξις, χορός του αθλητικού ομίλου "Κατσαντώνης", αντάμωμα της Ο.Ε.Σ., 2ο τουρνουά δηλωτής, διαγωνισμός παιδικής ζωγραφικής και πολλά άλλα! Στην τοπική αυτοδιοίκηση, ανακοινώσεις του νυν Δημάρχου Χρήστου Μπούρα και υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου, του δημοτικού συμβούλου Θεόδωρου Μπαμπαλή και υποψήφιου Δημάρχου Αγράφων και του Δημήτρη Τάτση νυν Δημάρχου Απεράντιων και υποψήφιου Δημάρχου Αγράφων.  ( πατήστε στην εικόνα για να διαβάσετε την εφημερίδα )
    Τ ο   2ο   τ ε ύ χ ο ς   τ η ς   ε φ η μ ε ρ ί δ α ς   τ ο υ   Σ υ λ λ ό γ ο υ     
 Ιούλιος 2010  Ένα καλοκαίρι με πολλές πολιτιστικές δραστηριότητες υπόσχεται ο Σύλλογος Αγραφιωτών. 2ο Τουρνουά Δηλωτής και Τάβλι, θεατρική παράσταση, ετήσιο πάρτυ νεολαίας, χορός του αθλητικού συλλόγου "Κατσαντώνης" και αντάμωμα αγραφιωτών την ημέρα της Παναγίας. Ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες και προγραμματίστε τις διακοπές σας. Διαβάστε επίσης έναν  απολογισμό-σκέψεις του δημάρχου Χρήστου Μπούρα για τον "Καλλικράτη και τ' Άγραφα" και επιστρέψτε στο παρελθόν με το άρθρο της Κούλας Ανδρώνη-Παναγίτσα " Τα παγκύρια στ'  Άγραφα". Καλό καλοκαίρι.
 ( πατήστε στην εικόνα για να διαβάσετε την εφημερίδα )

             Ε  Ι  Μ  Α  Σ  Τ  Ε    Κ Α Ι    Η    Π  Ρ  Ω  Τ  Η   !      
 31/03/2010  Η πρώτη εφημερίδα για τα  Άγραφα είναι πλέον γεγονός!
   Το όνομα αυτής: " Τ '   Α Γ Ρ Α Φ Α " και εκδίδεται με πρωτοβουλία του Συλλόγου Αγραφιωτών Ευρυτανίας  "Τ'  ΑΓΡΑΦΑ".
   Τριάντα τέσσερα (34) χρόνια! πέρασαν από τη ίδρυση του Συλλόγου Αγραφιωτών και επιτέλους τ΄ Άγραφα αποκτούν την δική τους έντυπη φωνή. Εμείς θα θέλαμε να συγχαρούμε τη νέα πρόεδρο γι΄αυτή την προσπάθεια και να δηλώσουμε ότι θα είμαστε στο πλευρό της για τη σωστή  ενημέρωση των απανταχού Αγραφιωτών και φίλων.

 15/03/2010   "Θεωρήσαμε ότι οι Αγραφιώτες έχουν την ανάγκη δημιουργίας μιας τέτοιας γέφυρας εποικοινωνίας η οποία δεν έχει στόχο μόνο τη σύσφιξη των μεταξύ μας σχέσεων αλλά την προώθηση του πολιτισμού και της ιστορίας μας καθώς και την ενημέρωση διότι δεν μπορούν να λυθούν τα προβλήματα του τόπου μας, αν εμείς οι ίδιοι δε μαθαίνουμε γι' αυτά και πολύ περισσότερο αν δεν μπορούμε να προωθήσουμε την λύση τους.
   Το περιεχόμενο της εφημερίδας μας σχετίζεται κυρίως με: τη δράση του Συλλόγου μας, την ενημέρωση σχετικά με τα Άγραφα και τα προβλήματα του τόπου, τους διάφορους φορείς της Ευρυτανίας και την ανάδειξη του πολιτισμού.
   Η διαμόρφωση των στηλών θα διαφοροποιείται σε κάθε τεύχος ανάλογα με τα τεκταινόμενα.
   Επειδή λειτουργούμε το εγχείρημά μας συλλογικά, είμαστε ανοικτοί σε ιδέες, προτάσεις, ενεργή συμμετοχή αλλά και παρατηρήσεις!
   Το βασικότερο όμως είναι η εφημερίδα "Τ'  ΑΓΡΑΦΑ" να έχει οικονομικούς πόρους από τους αναγνώστες της.
   Γι' αυτό η συνδρομή σας είναι απαραίτητη προκειμένου να λαβαίνετε την εφημερίδα και προπάντων να μπορούμε να σας ενημερώνουμε.
   Δεδομένων όμως των δύσκολων οικονομικών συγκυριών, αποφασίστηκε από το σύλλογό μας η ετήσια συνδρομή σας για την εγγραφή ως μέλος του συλλόγου μας και ταυτόχρονα η συνδρομής σας στη εφημερίδα να παραμείνει στο ποσό των €10,00 ευρώ."             το Δ.Σ. του συλλόγου
< Προηγ.   Επόμ. >
2panagia07.JPG
Πως θα φτάσετε
Χάρτες / GPS / SAT
Χρήσιμα τηλέφωνα
Ο καιρός στ' Άγραφα

 Ένας  τόπος  οικολογικής   
 απόδρασης  σας  περιμένει !  
Πατήστε για μεγέθυνση

 Το βήμα των Αγραφιωτών 
    Αρχείο ηχογραφήσεων         Από  τον  εβδομαδιαίο  
     τύπο της Ευρυτανίας  

 "  Ο  Διαδικτυακός χάρτης     
       του Δήμου Αγράφων   "  


  Συντονιστείτε στα  FM-88.1  

  στη  Δυτική  Ευρυτανία   

  ή  στο διαδίκτυο  LIVE